Despre NutraMania


NutraMania.ro este un site pe care gasiti diverse articole si informatii despre remedii naturiste, alimentatie sanatoasa, retete, plante, sfaturi legate de nutritie, sanatate, frumusete si chiar fitness.

Articolele de pe Nutramania.ro sunt create si documentate folosind diverse surse de informatii de pe site-uri renumite din domeniul sanatatii, nutritiei si al remediilor naturiste precum: https://www.healthline.com/, https://www.webmd.com/, https://www.youtube.com/channel/UC3w193M5tYPJqF0Hi-7U-2g, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/ si altele la fel de populare.

Articolele de pe site-urile respective desi sunt bazate pe diverse studii si cercetari, au doar caracter informativ, iar intotdeauna cand vine vorba de vreo afectiune sau dieta trebuie sa apelati la sfaturile unor medici specialisti, respectiv nutritionisti.

Pentru a crea articolele de pe NutraMania.ro mai folosim drept bibliografie diverse carti, reviste sau publicatii scrise de autori cunoscuti in aceste domenii. De fiecare data vom preciza la sfarsitul articolelor, daca este cazul, sursele de informatii tip bibliografie.

Toate postarile de pe acest site au doar caracter informativ si nu au rolul de a diagnostica sau trata anumite afectiuni. Atunci cand suferiti de vreo boala sau doriti sa urmati un anumit tratament sau dieta, va recomandam sa apelati la medici specialisti, respectiv nutritionisti.

Contact

eoptimizaresite[at]yahoo[dot]com

(Vizitat de 152 ori, 1 vizite azi)